El Nou Bàsquet Alcoi va celebrar la seua presentació dissabte passat 11 de març. L'acte va tindre lloc en el pavelló Mútua Llevant a les 18h, després dels partits de l'equip júnior femení i júnior masculí zonal, on tots dos conjunts van fer que la victòria es quedara a casa.

El Nou Bàsquet Alcoi compta amb 20 equips distribuïts en diferents categories, 6 equips escolars procedents dels 8 col·legis convinguts amb el club (Apacesco, Miguel Hernández, El Romeral, La Salle, Horta Major, Sant Vicent, Arnauda i Sant Vicent de Paúl), 8 equips d'iniciació al rendiment, 3 equips júniors i 3 sèniors, sumant un total de 275 jugadors i jugadores.

El jugador Aitor Márquez va ser l'encarregat de la presentació, un esdeveniment que com és habitual no es limita a presentar només als seus jugadors i jugadores, sinó que totes les persones que van assistir, mares, pares, familiars, amics, patrocinadors, col·laboradors, representants de la Corporació Municipal i diferents partits polítics van poder veure en directe una xicoteta mostra del que és el dia a dia del Club, amb jocs, concursos de tir, d'habilitat i mates. A més, va haver-hi una rifa gratuïta d'un pernil que es va emportar una aficionada. Abans d'acabar l'acte van prendre la paraula Toni Francés com a alcalde d'Alcoi, Francisco Belda com a representant de Mútua Llevant i Salva Monzó com a president de l'entitat.

La presentació és una acte que porta molta faena darrere abans de la seua posada de llarg, són molts detalls perquè tot isca tan bé com siga possible, cada any intentem sorprendre amb una cosa diferent, però els principals objectius són que tant jugadors i jugadores com la gent que ve a veure-ho gaudisquen d'eixe moment i donar a conéixer a tots els nostres equips, que cada dia treballen per a continuar aprenent del bàsquet a nivell de joc i a nivell humà”, ha destacat la directora esportiva, Lirios Rovira.