Ple de gom a gom el Poliesportiu Sant Jerònim de Petrer per a assistir a l'acte de presentació del Club Bàsquet Petrer de la temporada 2023/24, on un darrere l'altre van anar eixint a la pista tots els equips de l'entitat que presidix Pedro Expósito.

En primer lloc, li va tocar el torn a l'Escola Zineb, a la qual van seguir els conjunts aleví que dirigixen Kevin Camargo i Iker Abad; infantil masculí amb Miguel Ángel Martínez; cadet taronja i negre que entrenen Miguel Ángel Martínez i Valeria Herráiz; l'equip de diverses capacitats amb els seus entrenadors Julián Calzado i Pau d'Haro; cadet femení d'Adrián Hernández; júnior masculí amb Aure Moya; júnior femení d'Adrián Hernández; sènior femení amb Miguel Ángel Martínez; i sènior masculí que entrena Aure Moya.

A la cita no van faltar David Morcillo i Fernando Díaz com a representants municipals, Teresa Villaplana de l'Obra Social de Caixapetrer i Juan Miguel Sila com a delegat de la FBCV a Alacant. Este últim va destacar l'excel·lent treball que està duent a terme el CB Petrer per a potenciar la base, especialment a la secció femenina que va pujant de nivell cada any.

En concloure la presentació tots els equips van formar junts per a la foto de família.