L'acte de presentació del CB Jorge Juan per a la temporada 2022-23 va tindre lloc el passat cap de setmana en un replet pavelló de la Magdalena. Van desfilar els 21 equips de les diferents categories, començant amb els dos equips benjamins i acabant amb l'equip referent del club: l'equip Sènior Masculí que enguany participa per primera vegada en la Lliga EBA.

El CB Jorge Juan va voler reconéixer en un emotiu homenatge a dues personalitats fonamentals en la història del bàsquet a Novelda: Joaquín Palomares i Manolo Herrero. El president els va fer lliurament de diplomes commemoratius, sent acompanyat el seu reconeixement amb nostàlgiques imatges en les quals es recordava el seu pas pel club.

A continuació, es va entregar un obsequi a tots els patrocinadors  que aquesta temporada col·laboren amb l'entitat exercint una labor fonamental en la sostenibilitat del club.

Després de la presentació de cadascun dels equips, el president, el delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila, i l'alcalde de Novelda, Fran Martínez, van dirigir unes paraules a tots els assistents.

Per a finalitzar, i com és habitual en totes les temporades, jugadors, entrenadors i membres de la junta directiva van posar per a la tradicional foto que va servir com a colofó a l'esdeveniment.