El Programa de Tecnificació de la FBCV torna a combinar diferents activitats este diumenge 19 de novembre. D'una banda, Alginet i Genovés rebran a les Preseleccions Autonòmiques, en esta ocasió en categoria Cadet i Aleví; i d'altra banda, es durà a terme la primera Jornada de Tecnificació per a la generació Aleví 2013.

La Preselecció Cadet es reunirà en el Pavelló Municipal d'Alginet, on entrenarà en horari de 17.30 a 19.30 tant en masculí com en femení.

La Preselecció Aleví tindrà la seua sessió de treball en el Pavelló Municipal de Genovés. En masculí l'entrenament serà de 16.30 a 18.00 h. i en femení de 18.00 a 19.30 h.

La Jornada de Tecnificació Aleví per a la generació 2013 es durà a terme simultàniament en diferents seus de la Comunitat Valenciana: Alacant, Genovés, Guadassuar, Massanassa, Moncofa, Ondara i Alcoi. Es tracta de la primera sessió d'entrenament després que s'hagen celebrat les Jornades de Detecció.

La relació de jugadors/es convocats i els horaris de cada activitat del Programa de Tecnificació pot consultar-se a través del següent enllaç.