Jornada molt positiva la que hem viscut aquest cap de setmana amb els equips femenins de la Comunitat Valenciana en les Competicions FEB

També un bon tercer quart va ser clau en el triomf per la mínima de NB Paterna en LF Challenge davant Azkoitia Azpeitia ISB (64-63). L'experiència d'Itziar Germán, al costat dels punts de Nedzla Kovacevic i Inja Butina van ser determinants en aquesta victòria que deixa a l'equip en l'onzena posició empatat a punts amb un partit menys i a només una jornada de culminar la primera volta de la lliga.

También un buen tercer cuarto fue clave en el triunfo por la mínima de NB Paterna en LF Challenge ante Azkoitia Azpeitia ISB (64-63). La experiencia de Itziar Germán, junto a los puntos de Nedzla Kovacevic e Inja Butina fueron determinantes en esta victoria que deja al equipo en la onceava posición empatado a puntos con un partido menos y a sólo una jornada de culminar la primera vuelta de la liga.

I en Lliga Femenina-2, ple de Fustecma NBF Castelló i Picken Claret. Les castellonenques van guanyar a domicili a un dels seus rivals directes, Germans Homs UE Mataró, per 51-55, amb el que gràcies a eixa ratxa de tres victòries consecutives es fan amb la cinquena plaça empatades a punts amb GEIEG i Anagan Stadium Casablanca. Picken Claret, per la seua banda, recupera el camí de la victòria també davant un rival directe, Wintym Femení Sant Adrià (74-64), es queda en la setena posició i ja trenca al seu favor el balanç de triomfs i derrotes amb un 6-5.