Quatre partits per a acabar la Fase Regular en LF Challenge. Quatre finals en les quals es decidiran els equips que mantenen la categoria. I en la recerca d'eixe objectiu estarà Picken Claret. L'equip entrenat per Carles Martínez continua lluitant amb totes les seues forces per eludir el descens i el seu viatge a Còrdova aquest passat cap de setmana va tindre el premi esperat. Aconsegueix el seu huité triomf en lliga i deixa les seues opcions intactes.

A més, el conjunt valencià té pendent un partit ajornat davant el Joventut de Badalona, per la qual cosa en realitat són cinc les oportunitats que li resten per a sumar una victòria que li permeta escapar dels llocs de descens.

La història juga al seu favor perquè són memorables les seues finals de temporada, entrant en play-offs en fantàstics sprints finals i a més aconseguint l'ascens a LF Challenge contra pronòstic. Jugadores, cos tècnic i afició saben que en aquests cinc partits que falten es juguen el seu gran objectiu de la temporada. El dimecres, pròxima parada a Badalona. I el dissabte, en plenes Falles, una cita ineludible a casa.

Accedeix als resultats i classificacions