Esta setmana ha començat molt forta per al Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es, amb un clínic en línia impartit per Olga González, entrenadora superior de bàsquet, diplomada en Magisteri en Educació Física i Educació infantil i Màster en gestió i direcció de centres educatius. Actualment és entrenadora de 1a Divisió Femenina en Districte Olímpic i seleccionadora Cadet Femenina de Madrid.

La ponent va desglossar els diferents rols que existixen dins d'un equip des d'un punt de vista pràctic, deixant clar que tots tenen una funció que realitzar dins d'este, i sempre treballant per als jugadors/es. Així doncs, va facilitar una sèrie d'experiències pràctiques del seu propi staff, on va deixar bastant clar la importància que tenen tots i cadascun dels diferents rols i les diferents tasques que realitzen dins i fora de l'equip.

En breu es publicarà el calendari amb les pròximes activitats formatives. Mentres, pots continuar consultant nous continguts tant en #fbcvBlog como en la Biblioteca FBCV en el Canal YouTube.