Nules s'ha convertit en seu del Programa de Tecnificació 2023-2024 gràcies al conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Nules i la FBCV.

Amb este acord s'estableix una línia de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació que es desenvoluparà en el municipi de Nules, duent-se a terme diferents sessions d'entrenament amb la contribució també del Club Taronja Bàsquet Nules.

En l'acte de la signatura del conveni han estat presents l'alcalde de Nules, David García; el president de la FBCV, Salvador Fabregat; el regidor d'Esports, Gabriel Torres; el delegat de la Federació a Castelló, Raúl Blanco; la vicepresidenta del Club Taronja Bàsquet Nules, Patricia Sorribes; i el també directiu de l'entitat Agustín Marmaneu.

El Programa de Tecnificació és una iniciativa de la FBCV que es duu a terme al costat dels diferents clubs i entitats esportives per a ajudar a les joves promeses en la seua formació, complementant així la preparació que reben en els seus equips.

Nules serà seu de la generació de 2013, en categoria Aleví, albergant sessions d'entrenament dos diumenges al mes fins al pròxim mes de maig en les instal·lacions esportives del Pavelló Municipal.

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Nules, Gabriel Torres, ha destacat la importància d'este conveni per a l'esport local: “Nules s'ha convertit en una de les seus del Programa de Tecnificació de la FBCV que té repartides en tota la Comunitat Valenciana per a poder així arribar al major nombre de jugadors i jugadores. Esta iniciativa ens permetrà no sols motivar als nostres jugadors de bàsquet, també ens convertirem en un referent d'este esport a la comarca de la Plana Baixa i a la província de Castelló, ja que d'este programa formaran part jugadors de diferents clubs, no sols de Nules”.