En espera que la setmana vinent entren en acció els Benjamins amb les Jornades de Detecció (30 de gener), l'activitat del Programa de Tecnificació continua centrant-se aquesta setmana en la categoria Aleví. Aquest diumenge 23 de gener tornarem a tindre sessió doble d'entrenament de la Preselecció Aleví i Jornada de Tecnificació tant per a la generació de 2010 com per a la de 2011.

La Preselección Alevín se reunirá en el Pabellón Ciudad Deportiva de Castellón, con sesión preparatoria de 11:30 a 13:00 y de 17:00 a 19:00 h. La convocatoria de jugadores/as puede consultarse en el apartado SELECCIONES AUTONÓMICAS de fbcv.es.

La Tecnificació Aleví 2010 realitzarà sessió d'entrenament el diumenge al matí en les seues tres seus: Sedaví, El Campello i l'Alcora.

I la Tecnificació Aleví 2011 tornarà a treballar simultàniament a Massanassa (dos grups), Alacant, Almassora, Moncofa, Genovés, Guadassuar, Ondara, Elda i Bigastro.

Tots els horaris d'aquestes sessions de Tecnificació poden consultar-se amb detall a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Tecnificació.