El Club Bàsquet Quart serà aquesta temporada l'organitzador de la Copa Júnior Femení Preferent. La seua sol·licitud per a ser seu arriba en un moment especial per a l'entitat, i d'això parlem amb el seu president, Juan Miguel Lucas.

El màxim dirigent del Club exposa una de les decisions més importants que ha pres l'entitat al llarg de la seua història: “aquesta temporada ens hem fusionat a nivell esportiu amb el CBC Manises. És una fusió global, però un dels motius principals era impulsar el bàsquet femení. En els dos municipis, Quart de Poblet i Manises, estava decaient el nostre esport tant en el nombre de jugadores com en la capacitat de joc dels equips femenins, i hem decidit fer aquest pas”.

Així que la Copa Júnior Femení Preferent no podia vindre en millor moment: “Estem davant el primer esdeveniment que la Federació celebra aquest any dirigit al bàsquet femení. I hem pensat que ser la seu era un bon reflex d'eixe nou projecte que estem duent a terme”, indica Juan Miguel.

La Copa es disputarà en el Complex Poliesportiu Municipal de Quart de Poblet i compta amb el suport incondicional de l'Ajuntament de Quart de Poblet, “que a més també s'ha bolcat amb el projecte de la fusió perquè entén la necessitat de donar eixe impuls”, afig el president.

Ser l'amfitrió d'un esdeveniment tan significatiu per al bàsquet femení ja és un triomf per a l'entitat, però a més l'equip CB Quart-Manises arribarà a la cita amb ganes d'estendre eixe triomf també a la pista: “A nivell esportiu afrontem la Copa amb prou il·lusió. Aquest bloc de jugadores ja tenia molt bons resultats quan només érem CB Quart, sent present en diverses Fases Finals, així que enguany amb el reforç des dels dos municipis creiem que l'equip arriba amb un nivell per a donar guerra”, assenyala el president.

I per a gaudir de l'esdeveniment només queda esperar que arribe el dia 4 de desembre i acudir al Complex Poliesportiu Municipal de Quart de Poblet, amb accés lliure i gratuït. Juan Miguel Lucas anima als aficionats a acudir a la cita: “a nivell particular de Club, ens agradaria que vingueren a fer costat a l'equip i ajudar-lo així a passar les eliminatòries de manera satisfactòria. I a nivell municipi i província, ens encantaria que la gent vinguera a donar suport a l'esport de formació en categories femenines. És una oportunitat de donar-li visibilitat”.