Des de la inauguració de L’Alqueria del Basket, el Mur dels *Somnis ha sigut una part molt especial d'aquesta. Situat en l'accés principal a la pista central, és una llista de tots els jugadors i jugadores que han arribat a debutar amb el primer equip de València Basket en la màxima categoria nacional o en partit internacional, després d'haver completat en els equips de formació del Club els dos anys previs al seu debut.

Álex Vera va ser el primer a unir el seu nom als il·lustres que ja apareixien al Mur amb la creació de la instal·lació. Des de llavors, dos jugadors més (Ion Galarza i Guillem Ferrando) i una jugadora (Lorena Segura) han pogut unir-se a aquella llarga llista, en la qual s'integrarà ara Millán Jiménez. El jugador de La Rioja, que ja havia debutat al màxim nivell en la jornada 15 de la Turkish Airlines EuroLeague de la passada temporada davant AX Armani Exchange Milan, ho va fer sense haver aconseguit encara els dos anys de formació en el Club. Ahir, davant Panathinaikos, Jaume Ponsarnau va tornar a apostar per ell en la mateixa competició, disputant els últims 1.08 de l'encontre, i demostrant així una continuïtat en la seua evolució i en la seua importància en el Club que li valdrà la inclusió finalitzats els seus dos anys de júnior com a taronja.

D'esta manera, Millán Jiménez serà el cinqué jugador en formar part del Mur dels Somnis de L’Alqueria des de la seua creació. El Club celebrarà, com és habitual, el seu acte d'inclusió quan la situació sanitària ho permeta, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.