Més d'un centenar de tècnics i directors esportius van participar aquest dimarts en l'activitat del Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es dirigida específicament als clubs i entitats esportives de bàsquet.

Miguel Santos, des de la seua experiència en les categories de formació del Reial Madrid i del Rivas Ecópolis, va exposar la importància de tindre una metodologia conjunta de club per a ajudar els jugadors/es a continuar creixent. El tècnic va convidar a reflexionar sobre com ensenyem bàsquet i la necessitat d'incidir en el procés i no en el resultat, es va mostrar convençut d'individualitzar vs personalitzar amb els jugadors/es de la pedrera construint un projecte de progrés i evolució, i va destacar com una de les claus el tractar de connectar amb els jugadors, no imposar.

Aquestes són la resta d'activitats que es desenvoluparan ja al mes de novembre:

  • 10 de novembre. Míriam Martí. Com integrar la preparació física en els entrenaments. Online
  • 18 de novembre. Adrián Silla. La tècnica individual en Minibasket. Online
  • 25 de novembre. Fran Adell. La intel·ligència emocional i la seua influència en l'esportista. Online

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.