Galeria d'imatges Lliurament de Trofeus
Galeria d'imatges Da del Mini Prebenjamí

Massanassa ha sigut un dels epicentres del bàsquet de la Comunitat Valenciana durant aquest cap de setmana. El Pavelló Municipal ha sigut l'escenari de diverses activitats i competicions que han congregat a nombrosos esportistes i aficionats.

El divendres, amb la presència de l'alcalde Francisco Comes, es donava el tret d'eixida amb el lliurament de trofeus als campions i subcampions de la temporada 2020-2021 i 2021-2022. Es tracta del primer dels sis lliuraments que es realitzaran en les pròximes setmanes coincidint amb la disputa de les Finals.

El dissabte al matí va ser el torn dels més xiquets amb el Dia del Mini prebenjamí, una activitat de promoció del nostre esport en la qual van participar els equips Jesuïtes, CB Almussafes, EEMM Massanassa, Logos Basket Sedaví, CB Alcàsser, UBF Torrent i Bàsquet Silla.

El dissabte a la vesprada van entrar en acció els millors equips de Júnior Femení Preferent i 1a Zonal per a competir pel títol de campió de lliga. I el diumenge van ser els equips Sènior Femení els que van tancar aquest apassionant cap de setmana a Massanassa amb la disputa de les Finals en Autonòmic i Preferent.