A pocs dies de l'inici del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, els combinats de la Comunitat Valenciana ultimen la seua preparació amb la disputa de dos Tornejos de preparació. El primer es va celebrar just abans de Nadal i el segon arranca este dimecres.

Molt bones sensacions les transmeses per les quatre seleccions de la Comunitat en el Torneig davant Madrid i Andalusia, encara que l'esdeveniment va deixar un sabor amarg amb la important lesió de Paz Tomás, jugadora de la Selecció Infantil que no podrà estar finalment en el Campionat d'Espanya.

Estos van ser els resultats per a les seleccions de la Comunitat:

Cadete Masculino
Madrid 8493 Comunitat Valenciana
Comunitat Valenciana 7271 Andalucía

Cadete Femenino
Madrid 8156 Comunitat Valenciana
Comunitat Valenciana 5556 Andalucía

Infantil Masculino
Madrid 8434 Comunitat Valenciana
Comunitat Valenciana 5867 Andalucía

Infantil Femenino
Madrid 7370 Comunitat Valenciana
Comunitat Valenciana 7959 Andalucía

Les seleccions inicien este dimarts 26 de desembre una nova concentració abans de viatjar per a disputar un altre Torneig de preparació al costat de les seleccions de Catalunya, Aragó i Madrid.

Tanto en categoría Infantil como Cadete, el miércoles por la tarde se disputará un primer partido ante Aragón, y en función del resultado y de lo que suceda en el otro emparejamiento (Cataluña-Madrid), saldrá el rival con el que nos mediremos en el último partido amistoso antes de afrontar el Campeonato de España.