Manuel Peña va inaugurar este dilluns el segon bimestre del Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es de la FBCV amb una conferència titulada “L'anàlisi de la passada en el joc”. Nombrosos tècnics es van inscriure per a assistir en línia a este nou clínic impartit per Manuel, entrenador superior de bàsquet, amb àmplia experiència en diferents equips professionals com London Westside, Selecció de bàsquet U15 Gran Bretanya, Basket Saragossa sent entrenador ajudant de Porfirio Fisac, Diego Ocampo, Sergio Santos Hernández i Luís Casimiro, entrenador ajudant en Gran Canària i actualment treballant a Indonèsia en l'equip Satria Muda de Jakarta.

El conferenciant va exposar les fases del procés formatiu, on va incidir en la importància de la creativitat i de la tolerància a l'error per a crear diferents patrons de moviment de la passada en funció de les diferents circumstàncies del joc. Va haver-hi un gran índex de participació per part dels assistents, que van aprofitar els diferents torns de preguntes per a formular qüestions i continuar aprofundint en la temàtica.

Estes són les pròximes activitats previstes en els mesos de desembre i gener:

  • 19 de desembre. Javi Vilaplana. Connectant ataque-defensa
  • 17 de gener. José Priego. Termografia, bàsquet i prevenció de lesions
  • 29 de gener. Miguel Santos. Com i per què? Formant al jugador en metodologia

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.