Què transmetem com a entrenadors? Amb aquest títol es va desenvolupar aquest dimarts en format online una nova activitat del Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV.

Manuel Blázquez, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Màster en Educació, amb experiència com a jugador i entrenador i un ampli desenvolupament com a docent en valors i esport, va ser el ponent d'aquest Clínic en el qual vam poder aprofundir sobre la importància de promoure valors a través de la pràctica, mostrant que les diferents realitats no tenen per què estar renyides amb l'educació i l'esport.

Manuel va desglossar un muntant d'estratègies i exemples que van permetre visualitzar una proposta rica en matisos i on l'adaptació al context social i de grup serà imprescindible per a la promoció dels valors.

Aquest mes de febrer està previst que es realitzen altres dues activitats online. La primera d'elles, el 17 de febrer, es basarà en la Construcció del contraatac a partir de rebot i estarà impartida per José Luis Pichel, entrenador del Júnior A del Bàsquet Fuenlabrada i amb més de 10 anys d'experiència en les categories inferiors del Reial Madrid. I dos dies més tard, el 19 de febrer, el seleccionador Cadet Masculí de la Comunitat Valenciana, Raúl Lozano, exposarà El treball defensiu des de la globalitat al detall.

L'assistència comptarà com a hores de pràctiques per als alumnes/as dels Cursos d'Entrenador FBCV. Inscripcions a través del formulari web que es pot trobar en la informació de cada activitat.