Doblete del CB Algemesí y título también para El Pilar en las Finales Mini de la Lliga Valenciana en la edición Valencia-Castellón que se han disputado este sábado en el Polidesportiu Municipal de Moncofa.

CB Algemesí inauguró el cuadro de honor en Benjamín, le siguió El Pilar en Alevín Femenino y de nuevo CB Algemesí redondeó una semana mágica para el Club con su triunfo en Alevín Masculino.

Aleví Femení
CB Alginet 4 – 44 El Pilar
MVP: Rocío Cifres (El Pilar)
El Pilar es va mostrar molt superior en tot moment a un CB Alginet que es va esforçar al màxim però que poc va poder fer davant el joc del rival. Ja d'inici, el conjunt col·legial va imposar un fort ritme que va portar a obrir un important avantatge que acabaria tancant marcador abans del descans.

El Pilar se mostró muy superior en todo momento a un CB Alginet que se esforzó al máximo pero que poco pudo hacer ante el juego del rival. Ya de inicio, el conjunto colegial impuso un fuerte ritmo que llevó a abrir una importante ventaja que terminaría cerrando marcador antes del descanso.

Benjamí
CB Escolapias MA 31 – 38 CB Algemesí
MVP: Nico Meléndez (CB Algemesí)
CB Algemesí va afrontar millor l'inici del partit fent-se amb un parcial de 0-7, però els jugadors d'Escolàpies es van recompondre en el 2n període. No obstant això, abans del descans Algemesí va tornar a cobrar un nou avantatge i aquesta vegada sí que el va mantindre fins al final de l'encontre malgrat els intents de remuntada d'Escolàpies en els minuts finals.