Galeria d'imatges

Dénia és la gran triomfadora de les Finals Minibasket de la Lliga Valenciana en l'edició Alacant. No només per haver albergat la lluita pel títol, sinó perquè a més dos equips de la localitat s'han proclamat campions. Dénia Bàsquet ha brindat a la seua afició el primer títol, en Aleví Masculí, i CD Paidos Dénia ha fet el propi en Aleví Femení precisament tenint com a rival a Dénia Bàsquet.

Raúl García de la Reina, regidor de l'Ajuntament de Dénia, ha sigut present en les Finals entregant els trofeus als participants al costat del delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila.

Aleví Femení
CD Paidos Denia 50 – 49 Denia Bàsquet
MVP: Eire Giner (CD Paidos Denia)
En la Final més igualada d'eixa edició, CD Paidos Dénia ha posat la guinda a aquest gran inici de temporada amb la seua victòria davant Dénia Bàsquet per la mínima. Un partit enormement competit que només ha tingut guanyador en els últim minuts. L'aperitiu del que ens espera per gaudir aquesta temporada amb el bàsquet femení de la Comunitat Valenciana.

Aleví Femení
CD Paidos Denia 50 – 49 Denia Bàsquet
MVP: Eire Giner (CD Paidos Denia)
En la Final más igualada de esa edición, CD Paidos Denia ha puesto la guinda a este gran inicio de temporada con su victoria ante Denia Bàsquet por la mínima. Un partido enormemente competido que sólo ha tenido vencedor en los último minutos. El aperitivo de lo que nos espera por disfrutar esta temporada con el baloncesto femenino de la Comunitat Valenciana.

Aleví Masculí
CB Joventut Xàbia 34 – 47 Dénia Bàsquet
MVP: Nuria Costa (CB Joventut Xàbia)
El partit va arrancar amb un parcial de 4-14 a favor dels de Dénia, però 10 punts en categoria minibasket poden escapar-se molt ràpid i així ho va demostrar el CB Joventut Xàbia igualant el partit i posant l'emoció de cara als dos últims períodes. En ells, els jugadors de Dénia van colpejar de nou per a assegurar-se el triomf final.