Mostrant tot el seu talent mentre gaudeixen del seu esport favorit. Així hem pogut veure aquest diumenge en acció als més de 300 jugadors i jugadores de categoria Benjamí que han pres part en les Jornades de Detecció organitzades per la FBCV.

Es tracta d'una activitat que ha estat oberta a la participació dels jugadors/es de la generació de 2013 amb la il·lusió d'incorporar-se al Programa de Tecnificació, una iniciativa que la Federació desenvolupa en col·laboració amb els clubs per a ajudar en la seua formació als joves talents del nostre bàsquet.

Jugadors/es procedents de tots els punts de la Comunitat Valenciana s'han donat cita en les sis seus en les quals s'ha desenvolupat l'activitat de manera simultània: Alacant, Gata de Gorgos, Moixent, Cullera, Manises i Borriana.

Després d'aquestes Jornades de Detecció, els tècnics FBCV decidiran els jugadors/es que són convocats per al següent entrenament del Programa de Tecnificació. I així successivament després de cada jornada de treball fins que queden configurats els grups definitius en cada seu. Aquestes convocatòries es remetran directament als clubs i entitats esportives dels jugadors/es.