Després de les Jornades de Detecció, celebrades fa a penes unes setmanes, a poc a poc aniran configurant-se els grups de treball definitius del Programa de Tecnificació 2021-2022 en categoria Aleví: generacions 2010 i 2011.

Aquest diumenge, 12 de desembre, es durà a terme la primera Jornada de Tecnificació, a la qual han sigut convocats un grup reduït dels jugadors/es que van assistir a la Detecció, amb l'objectiu de continuar treballant en la seua formació ajudant-los a perfeccionar els fonaments tècnics més importants del nostre esport.

La generació 2011 (aleví de primer any) entrenarà aquest diumenge en les seus de Massanassa, Alacant, Almassora, Moncofa, Genovés, Guadassuar, Ondara, Monòver i Bigastro; mentre que la generació 2010 té com a seus Sedaví, Alacant i l'Alcora. Pots veure tots els horaris detallats en l'Agenda del Programa de Tecnificació FBCV.

D'altra banda, destacar que la Preselecció Aleví de la Comunitat Valenciana també continua amb el seu treball de preparació i aquest diumenge es reunirà a Manises per a entrenar de 17.30 a 19.30 h.