Després de l'aturada nadalenca, aquest diumenge 16 de gener torna amb força el Programa de Tecnificació de la FBCV. Tots els Alevins (generació 2010 i 2011) tindran jornada de treball i a més la Preselecció Aleví farà un pas més en la seua preparació realitzant la seua primera doble sessió d'entrenament de matí i vesprada.

En el cas de la Preselecció Aleví, la cita és en el Pavelló Cobert de Cullera. Tant la Preselecció Masculina com la Femenina entrenaran d'11.30 a 13.30 i de 16.30 a 18.30 h. La convocatòria de jugadors/es pot consultar-se en l'apartat SELECCIONS AUTONÒMIQUES de fbcv.es.

I la Tecnificació Aleví 2011 serà la més nombrosa, perquè es treballarà quasi simultàniament a Massanassa (dos grups), Alacant, Almassora, Moncofa, Genovés, Guadassuar, Ondara, Monòver i Bigastro.

Y la Tecnificación Alevín 2011 será la más numerosa, pues se trabajará casi simultáneamente en Massanassa (dos grupos), Alicante, Almassora, Moncofa, Genovés, Guadassuar, Ondara, Monóvar y Bigastro.

Tots els horaris d'aquestes sessions de Tecnificació poden consultar-se amb detall a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Tecnificació. I en ella també és possible inscriure's a les Jornades de Detecció Benjamí que se celebraran el dia 30 de gener (veure més informació).