La generació de jugadors/es de 2011 ha agafat el relleu dels seus companys alevins de 2010 i ha pogut gaudir aquest diumenge de les Jornades de Detecció organitzades per la FBCV.

Al voltant de 300 alevins de primer any han acudit a les diferents seus repartides per tota la Comunitat Valenciana per a viure una de les experiències més enriquidores en les etapes més primerenques del nostre esport: passar un matí de convivència entrenant amb altres jugadors/es que comparteixen eixa mateixa afició pel bàsquet.

La pandèmia va impossibilitar que la passada temporada es pogueren dur a terme aquest tipus d'activitats, però per fi aquesta temporada ha tornat el Programa de Tecnificació de la FBCV, una iniciativa que busca ajudar en la seua formació als joves jugadors/es del nostre esport.

Les Jornades de Detecció per als jugadors/es Alevins de la generació 2011 són la porta d'entrada al Programa de Tecnificació, ja que a partir d'aquesta activitat es començaran a constituir els grups de treball que entrenaran de manera periòdica durant tota la temporada, tractant d'ajudar així a la seua millora individual com a jugadors/es entrenant amb altres companys de clubs diferents però amb un nivell semblant.

Per a aquesta temporada 2021-2022, les seus per a les Jornades de Tecnificació Aleví 2011 seran: Almassora, Moncofa, Massanassa (seu doble), Guadassuar, Genovés, Ondara, Monòver, Alacant i Bigastro. A partir d'ara, els tècnics FBCV decidiran els jugadors/es que són convocats per al següent entrenament. I així successivament després de cada jornada de treball fins que queden configurats els grups definitius en cada seu. Aquestes convocatòries es remetran directament als clubs i entitats esportives dels jugadors/es.