2022 començarà molt fort en Lliga EBA. A penes dues jornades resten per al final de la Fase de Grups i per tant està en joc el passe a la Fase Classificatòria. Segons reflecteixen les Bases de Competició de Lliga EBA, classificaran 8 equips de la Conferència E: els dos primers classificats de cada grup i els dos millors tercers. I en eixa lluita hi ha diversos equips implicats.

Però abans que aquest cap de setmana arribe la primera d'aquestes dues jornades que resten, CB Port Sagunt i Refitel Bàsquet Llíria disputaran en l'avantsala del dia de Reis un partit ajornat en el qual hi ha molt a dir. Els edetans són els líders del Grup E-A, però els portenys segueixen en la pomada i apuraran totes les seues opcions, entre les quals està l'encontre contra el líder i la pròxima visita a un dels seus rivals directes, Esportiu Bàsquet Vila-real.

En el Grup E-B estan ja completament definides les dues primeres places, amb NB Paterna Power Electronics i Angels Vision UPB Gandia. I en el Grup E-C pràcticament es repeteix la mateixa situació, amb Hozono Global Jairis que té assegurat el lideratge i amb un UCAM Murcia CB amb el basket-average a favor que només hauria d'esperar l'errada de la Salut Archena per a quedar-se definitivament amb la segona plaça del grup.

Així que l'atenció se centra sobretot en qui seran els millors tercers però també amb la possibilitat que una victòria del CB Port Sagunt òbriga encara més la classificació en el Grup E-A.

Accedeix als resultats i classificacions.