A penes quatre jornades disputades en la Lliga EBA però en esta última s'han pogut veure enfrontaments que estan confirmant i restant opcions als conjunts que més fort havien començat la competició.

Entre les confirmacions està la del Servigroup Benidorm, que va sumar la seua tercera victòria consecutiva davant una de les revelacions en este inici, CBI Elx X Maxiwatt. Els il·licitans van acabar cedint a casa en un ajustat partit en el qual van tornar a demostrar que eixe bon començament de lliga no és casualitat. CBI Elx perd per tant la seua condició d'invicte a mans d'un rival que comparteix eixe privilegi de no conéixer la derrota amb La salut.archena i Proinbeni UPB Gandia.

La confirmació en el Grup A va arribar de la mà de Mantefont EB Vila-real, que també va sumar la seua tercera victòria davant Topsurface NB Paterna, que perd força en els seus dos últims compromisos després d'haver protagonitzat un altre dels inicis destacats. Mantefont EB Vila-real segueix així en la baralla per la primera plaça i es manté invicte al costat de Club Bàsquet Sueca Vidriola Inmobles.

Accedeix als resultats i classificacions en Lliga EBA.