Jornada entre semana en LEB Plata y ¡menuda jornada!. Mi Arquitecto CB Benicarló aprovechó el pinchazo de Bueno Arenas Albacete Basket y Sant Antoni Ibiza Feeling y se convierte en el nuevo líder del Grupo Este. Pero no sólo eso. Con esta victoria ante Recambios Gaudí CB Mollet (73-66), el club consigue escribir otra página en la historia del baloncesto de la Comunitat Valenciana, logrando matemáticamente su clasificación para los play-off de ascenso a LEB Oro.

Per molt poc no ha pogut estar en la Copa, però mancant cinc jornades per al final de la lliga, Mi Arquitecto CB Benicarló s'assegura la seua presència entre els millors per a lluitar pel somni de l'ascens.

Precisament, la derrota d'un dels rivals directes va arribar a les mans de València Basket, que prossegueix amb la seua remuntada en la classificació i ja suma 10 triomfs. També molt prop de la victòria es va quedar Safir Fruis Alginet. Per la mínima es va veure superat el conjunt de Jose Canales en el seu objectiu de mantindre la categoria en la temporada del debut en aquesta competició.