El Dia de la Constitució també va haver-hi bàsquet en moltes pistes de la Comunitat Valenciana. I si no que li ho diguen als aficionats al bàsquet femení, que van tindre un dels plats forts de la temporada: el derbi de LF Challenge entre Picken Claret i La Cordà de Paterna NB, un encontre que es va resoldre a favor de les visitants per 45-56.

Després d'una primera meitat marcada per la baixa anotació, els dos equips van posar una marxa més al partit en la segona part, decidint-se el guanyador en els últims minuts en favor del conjunt que entrena Gloria Estopà i amb Itziar Germán i Awa Fam com a jugadores més valorades.

Amb aquest resultat, La Cordà de Paterna NB puja fins a la quarta plaça aprofitant la derrota d'Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura.