El Programa de Formació Contínua per a entrenadors FBCV és una iniciativa que pretén complementar la formació rebuda en els Cursos d'Entrenador i al mateix temps mantindre una actualització permanent sobre els conceptes més importants que envolten el bàsquet, tant pel que fa als fonaments tecnicotàctics del joc com a elements de l'entorn que guarden un vincle molt directe amb el nostre esport, com la preparació física, la nutrició o la psicologia, entre molts altres.

I la setmana vinent ve carregada de formació. Hi haurà dues activitats que es desenvoluparan en línia. La primera d'elles serà el 22 de febrer amb Marc Castillo, director tècnic del club català Jac Sants, qui ens ajudarà a identificar situacions tàctiques senzilles. I l'endemà passat, el 24 de febrer, comptarem amb la psicòloga Lucía Gili per a aprendre les claus que ens permetran mantindre motivat al jugador/a al llarg de la temporada.

Aquest és el calendari d'accions formatives que durem a terme en els mesos de Febrer i Març:

  • 22 de febrer. Identificant situacions tàctiques senzilles. Marc Castillo. Online
  • 24 de febrer La motivació, aliada en el rendiment. Lucía Gili. Online
  • 22 de març. Véncer i convéncer. Jaime Marcos. Online
  • 24 de març. Adaptant la defensa al nostre equip. Carles Yuste. Online

Totes aquestes activitats se celebraran en format online. Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.