El Programa de Formació Contínua per a entrenadors/es estrenarà el nou any amb dues activitats formatives este mes de gener. La primera arribarà el 17 de gener amb José Priego, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i Doctor en Fisiologia per la Universitat de València. Actualment, José és professor titular en el Departament d'Educació Física i Esportiva i entre les seues línies d'investigació destaquen l'aplicació de la termografia infraroja en les ciències de l'esport i la biomedicina, l'anàlisi biomecànic d'esports com la carrera i el ciclisme, i l'avaluació d'equipament esportiu, principalment elements compressius i plantilles. Se'l considera un expert en l'aplicació de la termografia en les ciències de l'esport, amb un gran nombre de publicacions científiques en este tema (https://www.researchgate.net/profile/jose-ignacio-priego-quesada) i sent editor del llibre internacional publicat en 2017 per l'editorial Springer "Application of Infrared Thermography in Sports Science".

Conéixer què és la termografia infraroja, el seu ús i aplicació en el bàsquet i en la prevenció de lesions és l'objectiu principal d'este nou Clínic amb el qual obrirem 2024.

  • 17 de gener. José Priego. Termografia, bàsquet i prevenció de lesions
  • 29 de gener. Miguel Santos. Com i per què? Formant al jugador en metodologia

Les places són limitades. Pots inscriure't a cada activitat accedint a ella a través de l'Agenda d'Activitats del Programa de Formació Contínua. L'assistència comptarà com hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.