Aquest diumenge es van completar en Genovés els dos entrenaments que la Preselecció Aleví ha realitzat com a pas previ a les Jornades de Detecció de la generació 2010, que tindran lloc aquest pròxim cap de setmana.

L'objectiu d'aquestes dues sessions de treball ha sigut veure en acció a un grup reduït de jugadors/es que l'Àrea Tècnica de la FBCV manté en seguiment amb vista a la configuració de la Selecció Autonòmica Aleví que participarà en el Campionat d'Espanya. Però ni molt menys es tracta d'un grup tancat, sinó tot el contrari perquè les Jornades de Detecció serviran per a conéixer a nous jugadors/es que poden ser incorporats a aquesta Preselecció Aleví.

Les Jornades de Detecció per a la generació de 2010 tindran, per tant, un doble objectiu:

  1. Fase de Preselecció: incorporar a alguns d'aquests jugadors/es a la Preselecció de la Comunitat Valenciana que prepararà la participació en el pròxim Campionat d'Espanya Minibasket de Seleccions Autonòmiques.
  2. Fase de Tecnificació: constituir els grups de treball que integraran aquesta temporada la Fase de Tecnificació, en la qual hi haurà tres seus en tota la Comunitat: Sedaví, l'Alcora i Alacant (per determinar). En elles es realitzaran un total de 14 sessions d'entrenament durant la temporada tractant d'ajudar a la seua millora individual com a jugadors/es entrenant amb altres companys de clubs diferents però amb un nivell semblant.

Els jugadors/es que participaran en les Jornades de Detecció s'han inscrit prèviament en www.fbcv.es i han rebut ja la convocatòria a través del seu Club.