L'Ajuntament de Moncofa i la FBCV tornen a unir forces una temporada més en la promoció del bàsquet base. La localitat castellonenca serà de nou una de les seus del Programa de Tecnificació 2023-2024 després de la renovació del conveni de col·laboració entre totes dues parts.

El president de la FBCV, Salvador Fabregat, s'ha desplaçat fins a l'Ajuntament de Moncofa per a reunir-se amb l'alcalde, Wenceslao Alós, i la regidora d'Esports, Arancha Igual, amb els qui ha comentat l'actualitat de l'esport base en la localitat i ha manifestat la voluntat de la Federació per continuar sumant esforços tant amb l'Ajuntament com amb el CB Moncofa per a ajudar a l'impuls del bàsquet entre els joves del municipi.

Moncofa repetirà esta temporada com una de les seus en categoria Aleví, per la qual cosa serà un dels punts de reunió de tota la Comunitat Valenciana on es donaran cita els joves talents del bàsquet. Periòdicament, amb una mitjana de dos entrenaments al mes, els jugadors/es seleccionats podran continuar millorant el seu joc baix la direcció dels tècnics del Programa i al costat d'altres companys/es de diferents clubs i entitats esportives que també destaquen per les seues qualitats en la pràctica del nostre esport.