Han estat 10 dies molt intensos per als equips de LF Challenge, amb tres compromisos a només una setmana de tancar la primera volta de la lliga. I sens dubte un dels triomfadors d'este sprint abans de final d'any ha estat La Cordá de Paterna NB.

Les jugadores entrenades per Gloria Estopá no sols es van emportar la victòria en el derbi davant Picken Claret (57-75), sinó que este cap de setmana van aconseguir també el triomf en la seua visita a Lima-Horta Barcelona (51-59), amb el que el conjunt valencià aconseguix la seua tercera victòria consecutiva i ascendix a la cinquena plaça amb un balanç de 9 victòries i 5 derrotes.

Picken Claret no ha tingut la mateixa fortuna en esta allau de partits i continua lluitant per escapar dels llocs de descens. No obstant això, les jugadores dirigides per Carles Martínez ja saben el que és eixir de situacions difícils, ho han demostrat en moltes ocasions i confien que aquesta vegada es repetisca eixa gran segona volta que els permeta tornar a aconseguir la permanència.

Consulta els resultats i classificació en LF Challenge.