Atés que el Campionat d'Espanya Infantil i Cadet de Seleccions Autonòmiques no va poder celebrar-se en les seues dates habituals a principis del mes de gener degut a la pandèmia, aquest s'ha traslladat finalment al mes de setembre. Concretament, es disputarà de l'1 al 5 de setembre en seu per determinar.

La Comunitat Valenciana tornarà a ser present en aquesta important cita per al bàsquet de formació i la FBCV ha programat una preparació adaptada a les noves circumstàncies perquè els combinats autonòmics arriben al Campionat en les millors condicions possibles. En aquest sentit, serà fonamental l'esforç conjunt que es realitzarà amb jugadors/es, famílies i clubs en unes dates vacacionals en les quals tradicionalment no hi ha activitat de les Seleccions Autonòmiques.

A fi de facilitar l'organització dels participants, la Federació ha convocat ja a un reduït grup de jugadors/es per a iniciar els entrenaments de preparació el mes d'agost. Les quatre Preseleccions (Cadet Masculí, Cadet Femení, Infantil Masculí i Infantil Femení) estan configurades atenent el seguiment que es realitza durant la temporada per part dels tècnics de la FBCV. La convocatòria pot consultar-se accedint a l'apartat Seleccions Autonòmiques de fbcv.es