La marca esportiva Kelme s'uneix al projecte esportiu del Picken Claret com a patrocinador i principal proveïdor de roba esportiva per a les pròximes quatre temporades.

L'acord, signat per Carlos García Cobaleda, CEO de Kelme, i per Juan Fuentes, president del Picken Claret, es prolongarà per quatre anys i inclou a tots els equips del Club Bàsquet Picken Claret, la qual cosa suposa donar cobertura esportiva a més de 400 jugadors i jugadores de totes les edats i categories.

Kelme, marca esportiva fundada a Espanya en 1960, ha protagonitzat com sponsor algunes de les fites més rellevants de l'esport espanyol, com les Olimpíades de Barcelona de 1992 i del Reial Madrid que va guanyar la seua setena Champions League en 1998. Kelme ha sponsoritzat, dissenyat, fabricat i subministrat els equipaments de més de 40 equips de la Lliga de futbol professional espanyola, estant actualment present també en moltes altres lligues internacionals com la Premier League anglesa o la Primera Divisió portuguesa. En la temporada 2017 Kelme va oficialitzar el seu compromís com a patrocinador tècnic oficial amb el Baskonia SAD, un dels clubs històrics i més llorejats del bàsquet espanyol, així com un dels tres clubs amb Llicència Eurolliga a Espanya, amb qui la passada temporada va renovar el seu compromís fins a l'any 2025. Baskonia i Kelme es van proclamar campions de la Lliga ACB en la temporada 2019/20, aconseguint una altra fita històrica per a la marca.

“La signatura d'aquest acord per a les pròximes temporades ens permet continuar creixent i treballant amb la màxima il·lusió. Agraïm les facilitats mostrades per Kelme per a secundar i fer créixer el nostre projecte”, paraules de Juan Fuentes, president del CB Picken Claret, després de tancar-se l'acord de patrocini.

Carlos García Cobaleda, CEO de Kelme, va indicar després de la confirmació de l'acord que “Kelme, com a marca esportiva espanyola de referència, sempre ha apostat pel bàsquet com una de les nostres línies estratègiques de producte, sponsoritzant en l'actualitat a nivell professional a un dels 3 clubs amb Llicència Eurolliga a Espanya com és el Baskonia SAD. El patrocini del CB Claret és un pas més en la nostra estratègia de creixement en l'àmbit del bàsquet, a través d'una de les pedreres de referència a la Comunitat Valenciana i un dels seus clubs més emblemàtics, que serà, sens dubte, la nostra punta de llança en la Comunitat”.