La FBCV manté obertes les inscripcions a les Jornades de Detecció Aleví per a la generació de 2009, una activitat dirigida expressament a la configuració de la Selecció Aleví de la Comunitat Valenciana que participarà en el pròxim Campionat d'Espanya Minibasket.

Les Jornades es duran a terme el pròxim 2 de maig en les següents seus i horaris:

Jugadors/es províncies de València i Castelló
Pavelló Alberto Arnal de Manises
De 09.00 a 10.30 – Masculí (província de València nascuts fins al 30 de juny)
De 10.45 a 12.15 – Masculí (província de València nascuts a partir de l'1 de juliol + província de Castelló)
De 12.30 a 14.00 – Femení (províncies de València i Castelló)

Jugadors/es província d'Alacant
Palau d’*Esports Sant Pere de Benissa
De 17.30 a 19.00 – Masculí
De 19.15 a 20.45 – Femení

A tindre en compte en la inscripció i accés de jugadors/es i públic:

  • Places limitades. S'ocuparan per ordre d'inscripció
  • Fitxa del jugador/a. Es pot descarregar a través del següent enllaç. És necessari emplenar-la, signar-la i enviar-la per correu electrònic a [email protected].
  • Declaració responsable. Es pot descarregar a través del següent enllaç. És necessari emplenar-la, signar-la i enviar-la per correu electrònic a [email protected].
  • Accés de jugadors/es. Per a poder accedir a la instal·lació, el jugador/a haurà d'identificar-se amb el codi QR que rebrà en el moment de realitzar la inscripció. No es permetrà l'entrada a cap jugador/a que no dispose del codi QR, a fi de salvaguardar totes les mesures de prevenció i seguretat establides.
  • Accés de públic. No es permet l'entrada de públic amb caràcter general. Únicament podrà entrar a la instal·lació un adult acompanyant per jugador/a. L'accés haurà de realitzar-se al mateix temps que el menor.
  • Protocol d'higiene i seguretat. Tots els participants i acompanyants hauran de complir exhaustivament el protocol COVID que rebran al costat de la convocatòria de l'activitat.
  • Ús de mascareta. Serà obligatòria per als jugadors/es en els moments en els quals no estiguen realitzant activitat física, i voluntària durant l'exercici físic.

Malauradament, l'evolució de la pandèmia ha impedit que el Programa de Tecnificació de la FBCV desenvolupe el seu calendari habitual d'activitats per a contribuir a la formació dels joves jugadors/es de la Comunitat, però almenys, si la situació en els pròxims mesos manté la seua millora, la generació de jugadors/es de 2009 podrà gaudir d'un dels Campionats més il·lusionants que es poden viure en les etapes més primerenques del nostre esport.

Accedeix a l'Agenda del Programa de Tecnificació i consulta les dates en les quals es duran a terme les activitats per a la Selecció Aleví. Les seus i horaris s'aniran confirmant més endavant..