Fa només unes setmanes que va finalitzar el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en les categories Infantil i Cadet, per la qual cosa és moment de posar-se a treballar en l'edició del pròxim any. Amb aquest objectiu, la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) convoca les Jornades de Detecció Infantil i Cadet, una iniciativa inclosa dins del Programa de Tecnificació.

Aquestes Jornades per a les generacions de 2007 i 2009 tindran lloc el dia 19 de juny en el Pavelló Alberto Arnal de Manises. Aquests són els horaris:

De 10:30 a 12:00 h. Infantil Femenino
De 12:15 a 13:45 h. Cadete Femenino
De 16:30 a 18:00 h. Infantil Masculino
De 18:15 a 19:45 h. Cadete Masculino

Les Jornades de Detecció se celebraran en una única sessió i són de lliure inscripció, encara que per a poder assistir serà imprescindible rebre la convocatòria de la FBCV després d'haver-se apuntat prèviament en www.fbcv.es (inscripció accedint a l'esdeveniment dins de l'Agenda d'Activitats del Programa de Tecnificació). Aquesta convocatòria es remetrà als clubs seguint el procediment habitual a través de l'Oficina Web. Les places són limitades i s'ocuparan per rigorós ordre d'inscripció.

L'objectiu d'aquestes Jornades de Detecció és configurar un reduït grup de treball del qual eixiran les Seleccions Autonòmiques de la Comunitat Valenciana que participen l'any pròxim en el Campionat d'Espanya de Seleccions, per la qual cosa se sol·licita als clubs que inscriguen únicament a aquells jugadors/es que compten amb possibilitats d'integrar l'equip autonòmic.

El dia de la Jornada, els assistents hauran de vestir l'equipatge de joc del seu club i entregar als tècnics el següent document perfectament emplenat.