El seleccionador Infantil Masculí de la Comunitat Valenciana, Iván García, va ser el ponent d'una nova activitat del Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV, celebrada online amb la presència de més d'un centenar de tècnics.

Inicialment es va presentar una xicoteta contextualització dels objectius del joc de pilota, aportant diferents idees i propostes pràctiques que ajuden a comprendre la importància del joc sense pilota a partir de normes d'equip que contribuïsquen a anar desenvolupant les diferents situacions.

Posteriorment, es va abordar una progressió metodològica fins al 3×3 que va permetre observar i posar en pràctica les diferents normes proposades, desenvolupant-se al mateix temps diferents tasques i anàlisi de vídeos de joc sense pilota per a aprofundir en els continguts exposats.

Finalment, en la part final del clínic, els assistents van formular diferents preguntes en relació al joc sense pilota que van ser resoltes per Iván García al fil de tots els continguts abordats durant la seua exposició.

La siguiente cita con el Programa de Formación Continua llegará el día 26 de marzo. David Muñoz, entrenador profesional de baloncesto con experiencia en equipos de baloncesto en liga y Euroliga femenina, presentará la Preparación técnico-táctica de un partido de Liga Femenina y Euroleague Woman. La asistencia contará como horas de prácticas para los alumnos/as de los Cursos de Entrenador FBCV.