La competició en Cadet i Infantil IR Nivell 1 va començar el passat 18 d'octubre i, per tant, ha superat ja la primera volta de la Fase Nivells. Tot i que hi ha alguns partits pendents de disputar encara, fem un repàs a la lliga després de les cinc primeres jornades.

En Cadet Masculí, TAU Castelló és líder provisional del Grup A en espera del que passe en l'encontre que han de jugar Cuina Llorens Arcdeval i Micomicona NB Torrent. El conjunt de Godella es manté invicte i escalaria al primer lloc en cas d'emportar-se la victòria. En el Grup B és València*Basket qui encara no coneix la derrota i només aguanta el seu fort ritme Elmiñarro Benidorm.

En Cadet Femení, Fundació València Bàsquet 2000 és el líder incontestable del Grup A ja que són ja dues les victòries que li separen dels seus rivals. En el Grup B està tot molt més igualat, amb CB Sant Blas Alacant en la primera posició pendent del que passe en l'encontre ajornat entre València Basket B i UPB Gandia.

En Infantil Masculí, domini de València Basket B i Fundació València Bàsquet 2000 en el Grup A i ple de victòries de Seguros Meridiano FLBA en el Grup B.

I en Infantil Femení es repeteix la mateixa fotografia en el Grup A, amb la superioritat en esta primera volta per part de València Basket B i Fundació València Bàsquet 2000. En el Grup B, mentrestant, és el CB Sant Blas Alacant qui ha exercit el seu domini de principi a fi.

Acaba la primera volta i alguns equips ja han deixat clares les seues grans possibilitats de classificar per a la següent fase. Però en qualsevol cas, aquesta segona volta està totalment oberta i absolutament tots els equips tenen opcions d'entrar en el Campionat Autonòmic.

Accedeix al calendari per a conéixer els pròxims enfrontaments.