Jornada important la que hem viscut aquest passat cap de setmana en Aleví i Benjamí. Totes dues competicions han entrat ja en la segona volta i això fa que la classificació de cada categoria i grup permeta entreveure els equips que compten amb més opcions per a acabar a dalt i tindre plaça en el Campionat al qual aspiraven quan va començar la lliga.

Una lliga que aquesta temporada torna a batre rècord de participants en aquestes categories d'iniciació, la qual cosa evidencia que el bàsquet continua convertint-se any rere any en un dels esports favorits entre els més xicotets.

Accedeix al Sistema de Competició per a consultar els equips que entren en cada Campionat de cara a la següent fase. Resten a penes quatre jornades i hi ha grups en els quals encara hi ha molt per decidir.

Pel que fa al Nivell 1, la màxima categoria, ja hi ha molt avançat en Aleví Femení, on en el Grup A s'han disputat alguns encontres avançats que permeten a València Basket Taronja dominar en solitari aquesta 1a Fase, domini que en el Grup B es trasllada al EMB Godella.

Valencia Basket y Yomee Godella son los conjuntos que aún no conocen la derrota en Alevín Masculino; NB Paterna, Valencia Basket y CB Jorge Juan Verde Agencia Diez&Nueve también viven una situación inmejorable en Benjamín Mixto; y en la parte alta de los tres grupos de Benjamín Femenino compiten de tú a tú por el liderato NBF Castelló, CB Burriana Azul, Valencia Basket Naranja, Picken Claret Rojo, El Pilar y CB Alginet.

Descarrega l'App Oficial FBCV i segueix tots els resultats.