L'esport tornarà a ser present, un any més, durant les vacances de Nadal. I ho farà gràcies a l'Escola d'Hivern FBCV, l'activitat de referència perquè xiquets/es i joves tinguen una alternativa d'oci saludable durant els períodes de vacances escolars.

En aquest 2022 ja hem gaudit de les Escoles de Primavera i Estiu, i ara toca arredonir l'any amb l'Escola d'Hivern, que se celebrarà en el Poliesportiu Municipal de Benimaclet en dues setmanes diferents:

  • Setmana 1: del 26 al 30 de desembre
  • Setmana 2: del 2 al 5 de gener

Pots apuntar-te a totes dues setmanes o únicament a una d'elles. Tu decideixes! Estarem en horari de 08.00 a 14.00 h., tenint a més l'opció de contractar el servei especial de dinar, amb eixida a les 16.30 h.

Els participants a l'Escola d'Hivern FBCV gaudiran no només del bàsquet, sinó també de moltes altres modalitats esportives i jocs tradicionals, així com tallers socials i de manualitats. Tot això dirigit per monitors titulats, en col·laboració amb la Federació d'Esgrima de la Comunitat Valenciana (FECV) i complint amb els alts nivells d'inspecció tècnica de la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València.

Informació i inscripcions a través del següent enllaç.