Si la situació sanitària ho permet, el Campionat d'España Minibàsquet de Seleccions Autonòmiques està previst que es dispute del 25 al 29 de juny. I en la FBCV comença la ruta de treball que ens conduirà a competir en aquesta important cita per al bàsquet de formació. La primera parada serà el 25 d'abril. Eixe dia es celebrarà un entrenament al qual seran convocats un reduït nombre de jugadors/es, atenent a les activitats del Programa de Tecnificació de la passada campanya i al seguiment que els tècnics de la Federació han estat realitzant enguany.

La següent data a anotar-se en el calendari serà el 2 de maig, dia en què se celebrarà la Jornada de Detecció, una activitat a la qual estan convidats a participar tots els jugadors i jugadores els clubs de les quals consideren que compten amb les qualitats tècniques i/o físiques necessàries per a poder integrar la Selecció de la Comunitat Valenciana. Durant aquesta setmana es publicarà tota la informació i s'obriran inscripcions.

En passar la Detecció es configurarà la Preselecció Aleví, de la qual eixiran els 12 jugadors i jugadores que representaran a la Comunitat en el Campionat d'Espanya Mini. En eixe camí, es durà a terme un intens programa de preparació amb sessions dobles d'entrenament i concentracions de cap de setmana.

Desafortunadament, l'evolució de la pandèmia ha impedit que el Programa de Tecnificació de la FBCV desenvolupe el seu calendari habitual d'activitats per a contribuir a la formació dels joves jugadors/es de la Comunitat, però almenys, si la situació en els pròxims mesos manté la seua millora, la generació de jugadors/es de 2009 podrà gaudir d'un dels Campionats més il·lusionants que es poden viure en les etapes més primerenques del nostre esport.

Accedeix a l'Agenda del Programa de Tecnificació i consulta les dates en les quals es duran a terme les activitats per a la generació de 2009. Les seus i horaris s'aniran confirmant més endavant..