Dins de les accions formatives del programa de promoció de valors i prevenció de la violència Tria eixos Cinc, desenvolupat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb l'Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA) i el patrocini de Caixa Popular, es promouen el I cicle de Webinars Tria eixos Cinc dirigit fonamentalment a la figura de Responsable de Joc Net de les entitats esportives conveniades amb la Fundació Esportiva Municipal de València; encara que també obert a altres persones interessades en l'esport de qualitat.

La figura de Responsable de Joc Net és la persona encarregada de coordinar i posar en pràctica en els clubs adherits els valors i les accions vinculades al programa Tria eixos Cinc i Joc Net de la Fundació Esportiva Municipal de València.

En aquest primer cicle de Webinars, s'ofereixen dos interessants continguts:

  • Dimarts 23 de maig de 2023, a les 19.00: «Prioritzant valors en l'esport», impartida per Lucía Gómez García (futbolista professional i Psicòloga de l'Esport). Moderat per David Peris Delcampo.
  • Dijous 8 de juny de 2023, a les 19.00: «Jugar net i rendir al màxim: Incompatible?», impartida per Enrique Cantón Xirivella (Coordinador Nacional de Psicologia de l'Esport del COP i professor de la Universitat de València). Modera Pascual Sales Rubio.

Les persones interessades a apuntar-se als webinars, poden fer-ho punxant ací en l'enllaç d'inscripció. Activitat vàlida com a hores de pràctiques per als alumnes dels Cursos d'Entrenador FBCV.