Els dos equips de la Comunitat Valenciana en LEB Or han aconseguit sumar la victòria en l'última jornada de l'any, un triomf balsàmic que posa l'optimisme que faltava de cara al següent tram de la competició.

En tots dos casos, finals de partit d'infart. I si no que li ho diguen al HLA Alacant, que es va emportar la victòria en la pròrroga davant Club Orense Bàsquet (84-80). Després d'un fort començament dels dos equips, HLA Alacant va aconseguir posar terra pel mig, però els gallecs van remuntar en la segona meitat i el triomf va haver de decidir-se en el temps afegit.

TAU Castelló, per part seua, requeria mostrar la millor versió de l'equip perquè si no, es complicava molt la seua situació en la classificació. Va tocar patir fins a l'últim segon, lluitar en cada possessió, però al final els deixebles d'Orenga es van alçar amb la victòria contra el UEMC Reial Valladolid (80-77), la qual cosa els permet alleujar la seua situació i donar un colp d'autoritat demostrant que són capaços de doblegar als equips de la zona noble de la competició.

HLA Alacant acomiada l'any en la sisena plaça amb una balanç de 9 victòries i 5 derrotes, i TAU Castelló és onzé amb els registres invertits: 5 triomfs i 9 derrotes.