Recolzats en una bona defensa, amb un gran joc col·lectiu i mostrant-se encertats en els moments crucials, el HLA Alacant ho ha tornat a fer: ha aconseguit empatar novament els Playoff de LEB Or, forçant el tercer partit a Lugo per a intentar ser un dels finalistes.

Després del 2-6 inicial, els alacantins es van col·locar per davant en el marcador i van acabar molt intensos el primer quart (19-13). Dominaven el rebot, per la qual cosa no eren penalitzats pel fluix encert en el triple, i Txemi Urtasun es posava els galons per a liderar al seu equip. Els de Diego Epifanio van reaccionar en el segon quart, amb el duo Quintela-Larsen a ple rendiment, però després del pas pels vestuaris l'encontre es va trencar. HLA Alacant va superar els 20 punts d'avantatge (66-45) abans del final del tercer quart. El treball ja estava fet, encara que els gallecs van tirar d'orgull per a retallar l'avantatge i entrar amb alguna opció als últims minuts. Al final, la victòria es va quedar a casa i serà un tot o res el dimecres en el Pazo de Lugo.