HLA Alacant venció en un partido épico al TAU Castelló (70-78) y clasifica para las semifinales de LEB Or.

Amb l'eliminatòria empatada (1-1), el quadre castellonenc partia amb l'avantatge del factor pista, però eixe avantatge es va diluir només començar. Un parcial de 0-14 dels alacantins augurava un emocionant partit en la lluita per seguir amb opcions d'ascens a Lliga Endesa. La superioritat dels de Pedro Rivero no feia sinó augmentar amb el pas dels minuts i al descans el marcador assenyalava un contundent 22-40.

No obstant això, el pas per vestuaris va canviar un poc el guió del partit i a poc a poc TAU Castelló es va ficar en l'encontre, igualant el marcador a falta de 4 minuts per al final (64-64). Però en una exhibició de caràcter i competitivitat, el HLA Alacant no va sucumbir a la pressió i va acabar emportant-se un valuós triomf que atorga el bitllet per a les semifinals, on s'enfrontaran al Riu Breogán.