Quan el rellotge marque les 19:30h de la nit d'aquest divendres i els àrbitres es dirigisquen al cercle central del Pazo dos Esports, la Lliga LEB Or passarà a acaparar totes les mirades d'unes Competicions FEB que es detindran en el temps per a la disputa de la seua primera final del 2021, la Copa Princesa d'Astúries, en la qual estarà HLA Alacant.

Serà un encontre en el qual coneixerem al primer campió de l'any en la competició després d'un duel que enfrontarà sobre la pista als dos millors equips de la primera volta, el Leche Río Breogán de Diego Epifanio i el conjunt alacantí de Pedro Rivero.

El tècnic de la Fundació Lucentum ha desgranat per a la FEB el que s'espera d'una Final en la qual el seu equip s'ha merescut estar per mèrits propis: “hem fet un primer tram de Lliga excel·lent avalat per una gran pretemporada. Enguany ens havíem marcat com a objectiu el poder tindre a tots els jugadors com més prompte millor a Alacant i crec que això ens va ajudar molt al fet que l'equip s'assentara bé per a poder construir realment prompte la idea que volíem d'equip. Amb tot això, hem anat creixent com a equip fins al punt de meréixer-nos la classificació”. L'entrenador espera una Final de Copa “en la qual s'enfrontaran dos equips amb una gran capacitat anotadora i en la qual el títol dependrà del que siguem capaços de fer cadascun a l'hora de poder restar mèrits en el rival. Qui aconseguisca minimitzar el major nombre de virtuts del seu rival estarà una mica més prop del títol”.

L'àrbitre FBCV Franciso José Zafra ha sigut designat àrbitre principal d'aquesta primera gran final de la temporada.

Tots aquells aficionats d'un i altre equip, així com de la Lliga LEB Or en general, podran assistir al Pazo dos Esports a través de les pantalles amb la completa retransmissió que oferirà en directe Laligasportstv.com.