El Programa de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV va tindre com a ponent aquest passat divendres al coordinador de l'Escola de Bàsquet del Joventut de Badalona, Héctor Sánchez.

El tècnic, des de la seua experiència a més com a entrenador de l'equip Infantil A del Club, va realitzar en un Clínic online una anàlisi del balanç defensiu, remarcant la seua importància com a concepte no amb contingut essencial, sinó transversal, de tal manera que si coneixem el concepte serem capaços de desenvolupar-lo tenint clares les idees principals del joc.

A partir d'aquesta premissa, es van abordar i van analitzar les principals accions i estratègies que influeixen en la construcció del balanç, definint automatismes per a avançar en noves fórmules basades en la progressió metodològica des de situacions més senzilles a complexes.

Aquesta ha sigut la primera activitat del nou any del Programa de Formació Contínua, una iniciativa que la FBCV desenvolupa per a possibilitar als tècnics una ampliació de coneixements permanent sobre diferents aspectes i temàtiques que són fonamentals en el bàsquet actual.

El 2 de febrer ens espera una nova activitat, en aquesta ocasió amb Manuel Blázquez, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, màster en Educació i amb un ampli desenvolupament com a docent en valors i esport. El tècnic exposarà Què transmetem com a entrenadors?. Inscriu-te i reserva la teua plaça.