La Fundació Lucentum Bàsquet Alacant (FLBA) i el Grup Hospitalari HLA han renovat l'acord de patrocini per a la temporada 2021-22. D'aquesta manera, el primer equip masculí de l'entitat mantindrà la seua ja més que recognoscible nomenclatura del HLA Alacant en una nova temporada de LEB Or.

La pròxima temporada serà la sisena campanya consecutiva en la qual el Grup HLA i l'entitat lucentina vagen de la mà en el projecte del club. Així mateix, el grup Oftalvist, grup oftalmològic de referència a Alacant i en la resta d'Espanya, s'uneix al projecte de la Fundació Lucentum com a patrocinador.

En les darreres cinc temporades en les quals el club lucentí ha competit amb el nom de HLA ha aconseguit un ascens a LEB Or, una Copa LEB Plata, una final de Copa LEB Plata, així com una final de Copa Princesa i una semifinal per l'ascens a Lliga Endesa.

A l'acte en el qual s'ha segellat l'acord han assistit la directora Mèdica de HLA Vistahermosa, la Dra. Concha Giner; el president de la Fundació Lucentum, Antonio Gallego; el vicepresident de la Fundació Lucentum, Daniel Adriasola; i el doctor Pedro Tañá, director mèdic nacional de Oftalvist.

Antonio Gallego, president de la Fundació Lucentum, ha afirmat que “estem molt agraïts tant a Grup HLA per la seua sisena temporada acompanyant-nos en aquest camí tan bonic que vam emprendre en LEB Plata i esperem ens porte fins a ACB. Per descomptat ara també agraïts al nou suport de Oftalvist que ens farà donar un pas avant i amb el qual esperem arribar a les cotes més altes possibles en la nova temporada”.

La Dra Concha Giner ha emfatitzat l'orgull de continuar sent el patrocinador oficial de l'equip “ja que són sis anys de trajectòria ascendent i enguany serà, si cap, més especial ja que els nostres companys de Oftalvist se sumen a aquest projecte d'èxit”.

El doctor Pedro Tañá ha comentat: “Estem encantats d'unir-nos a un projecte com aquest, en línia amb la nostra missió com a organització sanitària de proveïdor de serveis mèdics oftalmològics d'excel·lència”.

Sobre el Grup Hospitalari HLA
El Grup Hospitalari HLA (www.grupohla.com) és el principal patrocinador del primer equip masculí i el proveïdor oficial sanitari de la Fundació Lucentum Bàsquet Alacant des de la campanya 2016-2017.

Amb 1300 places d'hospitalització i més de 35 anys d'experiència i presència en sis països, el Grup Hospitalari HLA és un dels majors proveïdors hospitalaris d'Espanya, format per 15 hospitals integrats amb 37 centres mèdics multiespecialitat i una extensa xarxa d'unitats de referència en tractaments d'última generació. 40 clíniques dentals, 9 unitats de reproducció assistida, 26 clíniques oftalmològiques i 464 centres d'anàlisi clínics completen l'estructura de HLA.

Sobre Oftalvist
El primer centre Oftalvist (https://www.oftalvist.es)  va tindre el seu origen en 1995 a Alacant juntament amb el suport de la Clínica Vistahermosa. 25 anys després, Oftalvist és hui un grup oftalmològic dedicat a la investigació, prevenció, diagnòstic i tractament de malalties oculars, així com a la cura integral de la visió en més de 35 centres repartits en tretze províncies del territori nacional: Madrid, Alacant, València, Múrcia, Sevilla, Cadis, Granada, Màlaga, Huelva, Almeria, Càceres, Albacete i Lleida.