Al voltant d'un centenar d'entrenadors/es es van inscriure per a participar en l'última activitat de novembre del Programa de Formació Contínua de la FBCV. Els tècnics van mostrar el seu interés a augmentar els seus coneixements en aquest camp i a eixa inquietud va donar resposta Fran Adell, doctor en Psicologia amb Màster en Psicologia de l'Esport, entrenador Superior de bàsquet i professor dels Cursos d'Entrenador de la FBCV.

Durant l'activitat, celebrada aquest dijous en format online, es van tractar aspectes relacionats amb la importància en la identificació de les emocions en els nostres jugadors, la necessitat de ser bons comunicadors emocionals tant en l'equip com amb la família dels nostres jugadors; i el valor de saber emocionar com a entrenadors/es, convertint-se en una clau imprescindible per a connectar amb l'equip.

Amb aquest Clínic s'ha tancat la programació d'activitats d'octubre i novembre, però aquest mateix divendres donarem a conéixer el calendari amb les pròximes accions formatives dels mesos de desembre i gener.