Partidos en directo – Canal YouTube
Partidos en directo – EsportViu
Galeria d'imatges
Estadístiques

Agost ha proclamat este dissabte als campions de lliga en Sènior Femení 2023-2024. El Cortijo Andaluz CBF Puerto Sagunto ha alçat el trofeu de campió en Sènior Femení Autonòmic i  l'Alcora BC Caixa Rural ha fet el propi en Sènior Femení Preferent.

L'alcalde Agost, Juanjo Castelló, ha sigut testimoni de les Finals i ha fet lliurament dels trofeus al costat de l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio; el regidor d'Agost Francisco Ivorra; i el delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila.

Olga Cervera (El Cortijo Andaluz Puerto Sagunto) i Esther Mas (Alcora BC Caixa Rural) han rebut el trofeu de Millor Jugadora de cada Final.

La primera final Sènior Femení arrancava molt igualada entre tots dos equips, però l'Alcora BC Caixa Rural va donar una estirada al caient del descans per a superar la important barrera dels 10 punts a favor. Un avantatge que no va anar molt més allà durant la resta de l'encontre, però que seria suficient per a decantar la victòria del costat del conjunt castellonenc enfront d'Eris Enginyeria Solar CB Bétera (60-68).

A continuació, la segona final entre Acción Informática i El Cortijo Andaluz CBF Puerto Sagunto ha complit amb les expectatives, podent gaudir d'un encontre enormement igualat que no s'ha resolt fins als últims segons. Moltes alternances en el marcador i dos equips entregats lluitant cada pilota a la recerca d'un objectiu comú: posar el fermall d'or a una gran temporada, un premi que ha aconseguit finalment el conjunt de Port de Sagunt per 55-57, un triomf que ha sigut entelat per la important lesió de la seua jugadora Marta Madrid, a la qual desitgem una ràpida recuperació.

Sábado 11 de mayo
17:00 h. Senior Femenino Preferente: Eris Ingeniería Solar CB Bétera 6068 Alcora BC Caixa Rural
19:00 h. Senior Femenino Autonómico: Acción Informática 5557 El Cortijo Andaluz CBF Puerto Sagunto