Els Jocs Esportius de l'Ajuntament de València ja ha actualitzat el seu sistema de competició, una vegada autoritzada la tornada de les competicions per part de la Conselleria de Sanitat.

A tindre en compte:

  • La primera fase finalitzarà tal com estava previst. Es determinen 4 jornades en Aleví i Benjamí i 3 jornades en Infantil, Cadet i Juvenil per a disputar les jornades que van quedar pendents amb motiu de la suspensió de la competició per part de les autoritats sanitàries i del propi Ajuntament de València.
  • En totes les categories es permetrà la disputa de partits ajornats en les setmanes del 3 d'abril, 10 d'abril i 1 de maig.
  • En les categories minibasket es permetrà la disputa d'encontres de la primera fase fins al dia 19 de maig, com a màxim. En les categories infantil, cadet i juvenil, la data límit per a la disputa d'encontres de la primera fase serà el 12 de maig.
  • Prèvia comunicació a la FBCV, un partit podrà no disputar-se, per la qual cosa no comportarà cap sanció econòmica, però sí que tindrà la seua repercussió en la classificació.
  • Canvi en el sistema de competició 2ª Fase: Amb la finalitat de concloure la temporada sense anar més enllà del mes de juny, s'ha decidit acurtar la segona fase reduint la composició dels grups i disputant una lliga a una sola volta